Любимият на всички Слави The Clashers спечели награда в тазгодишното издание

...
Любимият на всички Слави The Clashers спечели награда в тазгодишното издание
Коментари Харесай

Класация определи Слави The Clashers и Лазар Радков за най-добрите хора на Пловдив

Любимият на всички Слави The Clashers завоюва премия в тазгодишното издание на класацията - " Пловдив - град на положителното ", която е под патронажа на кмета Здравко Димитров. Той беше почетен с наградата, поради просветителката активност, която прави измежду дребните деца.

" Горд съм че съм пловдивчанин и че има такива начинания ", съобщи той пред присъстващите и показа своето мото: " Винаги бъди една концепция по-добър, в сравнение с би трябвало, в случай че всеки го носи във себе си, светът, в който живеем ще бъде по-добър ".

Наградата за " Добротворчество " получи Лазар Радков - основател на акцията " Капачки за бъдеще ", чиято цел е закупуване на кувиози за недоносени деца, които се дават в лечебните заведения в по-малките обитаеми места или неонатални коли за спешна помощ.

Лазар не можеше да участва на събитието, защото е зает с действия, свързани със закупуването на идната сходна кола за спешна помощ. Въпреки това премията беше връчена на представител на фондацията от заместник-кмета и Ренета Венева, ръководител на Националния алианс за работа с доброволци.

В категория " Градско развиване " премията завоюва Стефан Горанов, създател на плана " Инкубатор ", а Албена Костова, завоюва премията в категория " Социална активност ".

Участие в церемонията взеха " Биг Бенд Пловдив ", Note Quartet, финалистите в " България търси гений “ група " Магия “, танцови обединения към Общински детски комплекс. 

Цялото награждаване може да видите във видеото:

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР